Skip to content Skip to footer

Okrugli sto „Ljudska prava u procesima evropskih integracija u kontekstu pregovora o ulasku Bosne i Hercegovine u Evropsku uniju“  biće 12. septembra u Banjaluci

Okrugli sto “Ljudska prava u procesima evropskih integracija u kontekstu pregovora o ulasku BiH u Evropsku  uniju”  će se održati 12. septembra 2024. godine, sa početkom u 11:00 časova, u  Domu omladine (Ulica Đure Daničića 1) u Banjaluci.

Okrugli sto organizuje Kuća ljudskih prava Banja Luka u okviru zajedničkog projekta Regionalne mreže Kuća ljudskih prava, koju čine Kuća ljudskih prava Banja Luka, Kuća ljudskih prava Beograd, Kuća ljudskih prava Zagreb i Sarajevski otvoreni centar.

Ovaj događaj ima za cilj da podstakne dijalog i razmjenu iskustava o položaju ljudskih prava u procesu evropskih integracija, s posebnim osvrtom na trenutne pregovore o pristupanju Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji.

Prisustvo svih učesnica i učesnika biće značajno  za uspješnu diskusiju i kreiranje preporuka koje će doprinijeti unapređenju ljudskih prava u ovom važnom procesu.

Skip to content